Thuis

Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. certificaten
China Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Nu, slechts Norton, Geen Behoefte Andere Leverancier!

—— Chris Melia

U doet een aardig werk, houd ik van u!

—— Saftig Bernd

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

  Bedrijfprofiel

   

  Yuyao Norton is een snelgroeiende fabrikant van de messenslijper, werken wij nauw met onze leverancier en onafhankelijke ontwerper samen om onze producten creatief te houden. Wij streven naar het leveren van hoogte - kwaliteitsproducten met redelijke prijs en het verlenen van de efficiënte dienst om in snel bewegend ondernemingsklimaat te concurreren.

   

  Wij veroorzaken de slijper van het Handvatmes, de slijper van het Zuigingsstootkussen, Openluchtmessenslijper en alle andere verwante punten. Wij geloven de goede producten praktisch en economisch zouden moeten zijn, daarom moet het ook duurzaam zijn!

   

  Wij zijn ernstig in de kwaliteitscontrole, van het inkomende materiaal aan productie, dan aan verpakking en verpakking. Wij concentreren ons bij de „Voortdurende verbetering“, zodat zowel onze klanten als zelf zouden profiteren, dus waarderen wij om het even welk terugkoppelen en veranderen die in actieplannen.

   

  „Geniet van het Keukenleven“ is onze filosofie en wij hopen oprecht iedereen het kan ervaren. Norton is bereid om in het deel te nemen en de beste Messenslijper te verstrekken, zodat de gebruiker tijdens het koken plezieriger zou vinden.

   

  Kies Norton, kies een goede partner!

   

  Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • OEM / ODM

  Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 0Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 1Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 2Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 3Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. fabriek productielijn 4

Contactgegevens
Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss.

Tel.: 86-13958392932 / 86-13857442633

Fax: 86-574-22225169

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)