Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd.

  • China Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: NUOTEN, KITCHOICE
Aantal werknemers: 80~200
Jaarlijkse omzet: 3000000-5000000
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

Yuyao Norton is een snelgroeiende fabrikant van de messenslijper. Wij werken nauw met onze leverancier en onafhankelijke ontwerper samen om onze producten creatief te houden. Wij streven naar het leveren van hoogte - kwaliteitsproducten met redelijke prijs en het verlenen van de efficiënte dienst om in snel bewegend ondernemingsklimaat te concurreren.

 

Wij veroorzaken de slijper van het Handvatmes, het messenslijper van het Zuigingsstootkussen, Openluchtmessenslijper en alle andere verwante punten. Wij geloven de goede producten praktisch en economisch zouden moeten zijn, daarom moet het ook duurzaam zijn!

 

Wij zijn ernstig in de kwaliteitscontrole, van het inkomende materiaal aan productie, dan aan verpakking en verpakking. Wij concentreren ons bij de „Voortdurende verbetering“, zodat zowel onze klanten als zelf zouden profiteren, dus waarderen wij om het even welk terugkoppelen en veranderen die in actieplannen.

 

„Geniet van het Keukenleven“ is onze filosofie en wij hopen oprecht iedereen het kan ervaren. Norton is bereid om in het deel te nemen en de beste Messenslijper te verstrekken, zodat de gebruiker tijdens het koken plezieriger zou vinden.

 

Kies Norton, kies een goede partner!

 

Geschiedenis

2009: Wij bouwen het bedrijf „NORTON“


2010: Wij hebben onze eigen productielijn 1 PC


2011: Wij hebben onze eigen injectiemachine 3 PCs


2013: Wij bouwen verkoopteam 6 mensen. En wij beginnen de KANTONmarkt bij te wonen, de wereld laten het weten    

          Het merk van „NUOTEN“


2014: Onze NORTON-verkoop begint over de hele wereld te vliegen. NUOTEN-het merk is beroemd voor MESSENslijpers.

          Het groeiende tarief is 300%-het stijgen.


2015: Wij wonen Frankfurt bij tonen, en bestedend de markt.

          Ook, kopen wij een andere Lijn van 2pcs Priduction & Machine van 3 PCs Insjuction


2016: Wij wonen Chicago bij tonen. Ook, beginnen wij aan aandacht met het het Testen Laboratorium met de hulp van één of andere beroemde groep.  

          Wij gaan BSCI/SEDEX over.


2017: ......

 

China Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Dienst

VOORDEEL VAN ONS BEDRIJF

 

1.Fast leveringsdatum: 20days na al bevestigde pakketinformatie.

 

2.Material: Wij allen gebruiken het volledig nieuwe ABS plastic en op hoog niveau wolfram. Al materiaal kan CE.LFGB.FDA.REACH.TUV-test overgaan.

 

3.MOQ: Onze MOQ is 3000pcs. maar ook keur kleine qty voor aanvankelijke orde goed.

 

4.Patent: Wij bezitten 40 ontwerpoctrooien en 10 gebruiksmodeloctrooien. En elk jaar zullen wij de octrooiaanvraag van octrooibureau doen.

 

5.Cooperator: Onze over de hele wereld bezette samenwerker. US&EU-vooral markt. En onze kostbaar omvat: Walmart. Carrefour. ALDI.LIDI.etc. Welkom om onze waardevolle samenwerker te worden.

 

6.Payment punten: Wij hebben flexibele betalingsmanier. wij keuren T/T.L/C.D/P.D/A enz. goed

 

7.Customization: Wij stemmen ermee in om het merk van de cliënt op producten te drukken, kan ook de aangepaste kleur doen. Wij doen OEM.ODM.OPM.

 

8.Professional de dienst: Onze merchandiser en arbeiders zijn opgeleid allen goed -. Zij hebben rijke ervaring, en doen reeds de messenslijper meer dan 5 jaar.

 

9.New de producten lanceren: Ons bedrijf heeft ontwerpafdeling. Zij zullen meer dan 5 punten elke maand voor onze cliënten ontwikkelen. Ook heeft de klant het idee van nieuw punt, zullen wij hen helpen om het te ontwerpen en het te ontwikkelen.

 

10.Knife slijper: Wij hebben verschillende reeks van messenslijper: het messenslijper van het zuigingsstootkussen. het messenslijper enz. van het houvastmes sharpener.outdoor. En deze messenslijper kan roestvrije knife.serrated knife.ceramic knife.scissors enz. scherpen, kunnen Onze producten voldeden aan al uw vereiste.

Ons Team

China Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

China Yuyao Norton Electric Appliance Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Laat een bericht achter